Hirdetmények

Dr. Keserű Gabriella - 2020-05-04

ÚJ!!!!!!
TÁJÉKOZTATÁS A RENDELÉS RENDJÉRŐL 2020.05.04-TŐL //DR.KESERŰ GABRIELLA

Tisztelt Betegeink!

Először is a magam és kolléganőim ( Laczkóné Fekete Dalma, Dinnyésné Andrea) nevében szeretném megköszönni az Önök által legtöbbször tanúsított türelmes és felelősségteljes hozzáállást, amit a veszélyhelyzet elmúlt másfél hónapjában tapasztaltunk.
Megelégedéssel nyugtáztuk, hogy milyen sokan, milyen ügyesen vették igénybe a Praxisunkban rendelkezésre álló modern lehetőségeket ügyeik intézésére (lelet küldés-egyeztetés az ERODIUMBAN, vélemény kérés, e-recept,e-mail csatolmányok...)

2020.05.04-től az érvénybe lépett rendelkezéseknek megfelelően az ALÁBBI MÓDON FOLYIK A RENDELÉS:

-LÉGÚTI BETEG A RENDELŐBE NEM JÖHET BE! Telefonos egyeztetés szükséges, a továbbiak a közösen kitöltött csekklista és panaszok, tünetek, kórelőzmény figyelembe vételével az aktuális eljárásrend szerint történnek.

-rendelésre személyesen eljönni KIZÁRÓLAG IDŐPONTRA LEHET,AMELYET VELÜNK VALÓ "TÁV EGYEZTETÉS" ELŐZ MEG! IDŐPONT NÉLKÜL BETEGET NEM FOGADUNK.

-az EGYEZTETÉS,kommunikáció ELSŐDLEGES MÓDJA továbbra is a TELEFON (igen:sokszor foglalt, mert Önöknek igyekszünk segíteni rajta keresztül,próbálják később a hívást), az ERODIUM-rendszer E-RENDELÉS modulja( Erodium-kártyával), E-MAIL,

-az Erodium rendszer továbbra sem engedi Önöket önállóan időpontot foglalni az interneten, a fentiek miatt,

-az ÁLTALUNK ADOTT IDŐPONTOT SZIGORÚAN BE KELL TARTANIUK ( ne jöjjenek fél órával korábban, csak pár perccel hamarabb!), késés esetén az időpont törlődik, újat kell kérniük,és valószínűleg, aznapra már nem lesz!( az egy rendelés alatt ellátható betegszám óránként 4 beteg!)

-rendszeresen szedett ill. vényköteles gyógyszereik felíratása- az eddigi,jól kialakult gyakorlatnak megfelelően- TOVÁBBRA IS telefonon (Dinnyésné Andrea 06 20 545 0911), ERODIUM-ban E-Rendelés keretében( Erodium-kártyával),vagy e-mailben lehetséges,

-táppénzes papírok kiadása,szociális ügyekhez szükséges dokumentumok, egyéb igazolások kiadása( 5 munkanapon belül) nem személyesen fog történni, hanem email-ben, vagy az Egészségközpont portáján keresztül felvehetőek a rendelés végeztével,

-lejáró szakorvosi javaslatok, közgyógyellátási igazolványok meghosszabbodnak,

-az Egészségház épületében viseljenek maszkot, egymástól tartsanak legalább 2 méter távolságot,használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt!

2020. május 4-től újraindul a járóbeteg szakellátás és diagnosztika is, MINDENHOVÁ ELŐZETES TELEFONOS KONZULTÁCIÓ ÉS IDŐPONT KÉRÉS szükséges(azokra a szakrendelésekre is,amelyek nem beutaló kötelesek)!

Az elmúlt hetek tapasztalata egyébként az,hogy a veszélyhelyzet előtti SZEMÉLYES rendelői betegforgalom (napi 50-80 beteg) jelentős része indokolatlan volt, ezen találkozások távkonzultációval kiválthatóak(vagy akár feleslegesek)! Természetesen szakmailag indokolt esetben továbbra is megoldást találunk. Kérem keressenek bizalommal, a rendelkezésükre állunk!

KÖSZÖNETTEL: Dr. Keserű Gabriella (06 20 460 83 27- csak sürgős esetben) Laczkóné Fekete Dalma (06 76 784 838)
Dinnyés Jánosné Andrea (06 20 545 09 11)

Korábbi hirdetmények

Ebbek a kategóriában nincs egy hirdetmény sem.